Καυστικός ο Ηλίας Μόσιαλος για τους αρνητές της μάσκας

Αντικείμενο περίγελου στο Διαδίκτυο έχουν γίνει οι συγκεντρώσεις κατά της μάσκας που διεξάχθηκαν σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή.

Πέρα από την παράλογη και απερίσκεπτη ιδεολογία των διαδηλωτών, η οποία σχολιάστηκε αρνητικά, οι συγκεντρώσεις αυτές χάρισαν και εικόνες άπειρου κάλλους, όπως αυτή με μια γυναίκα που ποδοπατά πεταμένες μάσκες:

Η παραπάνω εικόνα, που απαθανατίστηκε από φωτογράφο του SOOC, έχει κοινοποιηθεί πολλές φορές και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά πρωτότυπα memes.

Από την μανία των memes, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο Ηλίας Μόσιαλος. Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE μοιράστηκε μια εικόνα, όπου η γυναίκα που πηδάει πάνω στις μάσκες χορεύει μαζί με τον Τζον Τραβόλτα στην ταινία Pulp Fiction.

Και χτες, ο Ηλίας Μόσιαλος δεν άφησε ασχολίαστο το κύμα των covidiots, των αρνητών της μάσκας και των συνωμοσιολόγων που έχει βρει γόνιμο έδαφος στην Ελλάδα.

Η γυναίκα που ποδοπατά τις μάσκες συγκρίνεται με μία που περπατά πάνω σε αναμμένα κάρβουνα… «Η διαφορά μεταξύ τζάμπα μάγκα και μάγκα», σχολιάζει ο κ. Μόσιαλος.

About Author