Θύελλα αντιδράσεων για τη χυδαία δήλωση παίκτη του Big Brother περί βιασμού – Παρέμβαση Πέτσα

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το εμετικό σχόλιο παίκτη του Big Brother σχετικά με τον βιασμό.

«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό» είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ζήτησε τη διερεύνηση του θέματος. Σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει ότι έχει ζητήσει παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για τον διάλογο «με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη», όπως χαρακτηριστικά γράφει. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως λέει, έχει επικοινωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό την άμεση αντίδραση του οποίου, τονίζει, ότι θεωρεί αυτονόητη.

Οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Για αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή κάνουν λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς», η οποία προκαλεί «αηδία και ανατριχίλα».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε για τεράστια ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού υπογραμμίζοντας πως το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει. Όπως υπογράμμισε: «Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα».

Μετά από το σάλο που προκλήθηκε η παραγωγή αποφάσισε την αποχώρηση του παίκτη.

About Author