Στην Κολωνία το final-4 της Euroleague το 2021

Το final-4 της νέας σεζόν στη Euroleague έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 28-30 Μαΐου στη “Lanxess Arena”.

Στην Κολωνία, εκεί που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί και φέτος το φάιναλ φορ της Euroleague, θα διεξαχθεί το 2021, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή.

Η πανδημία του κορvνοϊού είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση της Euroleague για οριστική διακοπή της διοργάνωσης χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή.

Το final-4 της νέας σεζόν στη Euroleague έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 28-30 Μαΐου στη «Lanxess Arena».

«Αποφασίσαμε να φέρουμε το Final 4 στην Κολωνία για τους ίδιους λόγους που την επιλέξαμε αρχικώς! Το πρώτο Final 4 της νέας δεκαετίας θα διεξαχθεί σε μια υπερσύγχρονη αρένα και μια σπουδαία πόλη που δεν έχει δική της ομάδα στις διοργανώσεις μας. Η συγκεκριμένη κίνηση επιβεβαιώνει ότι είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσελκύσουμε νέους φιλάθλους στην EuroLeague» ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος κι Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου.

Η Κολωνία θα είναι η δεύτερη γερμανική πόλη που φιλοξενεί το φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, μετά το Βερολίνο (2009 και 2016), ενώ θα γίνει η τέταρτη πόλη χωρίς συμμετέχουσα ομάδα στη Euroleague που διοργανώνει την καταληκτική φάση.

About Author