Αργυρούπολη: Αστυνομικός κλείδωσε σε διαμέρισμα πολίτη για να του πάρει 40.000 ευρώ

Ένα απίστευτο περιστατικό με ειδικό φρουρό της αστυνομίας εκτυλίχθηκε στην Αργυρούπολη, το πρωί της Δευτέρας

Ένας ειδικός φρουρός περίμενε έξω από κατάστημα έναν άνδρα και όταν τον είδε να βγαίνει, τον ανάγκασε με τη βία να τον ακολουθήσει, σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη.

Ο αστυνομικός είπε στον πολίτη να τον ακολουθήσει στο τμήμα, αλλά στη συνέχεια τον οδήγησε σε ένα διαμέρισμα. Εκεί, μαζί με έναν συνεργό του, έδεσαν το θύμα τους και υπό την απειλή όπλου τον εκβίασαν για να του πάρουν το ποσό των 40.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του.

Πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρουν ότι θύτης και θύμα γνωρίζονταν και μάλιστα ο αστυνομικός φέρεται να εκβίαζε τον ίδιο άνθρωπο και κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Όταν ο πολίτης έδωσε τελικά στον αστυνομικό τις 40.000 ευρώ, εκείνος έφυγε από το διαμέρισμα με τον συνεργό του. Ο άνδρας κατάφερε να λυθεί και να βγεί στο δρόμο, όπου συνάντησε μια ομάδα ΔΙΑΣ, στους άνδρες της οποίας και περιέγραψε τα όσα είχαν γίνει.

Ο ειδικός φρουρός συνελήφθη και την έρευνα έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων που εξετάζει τόσο τη σχέση ανάμεσα σε θύτη και θύμα και το ενδεχόμενο να είχαν προσωπικές διαφορές όσο και το γιατί ο πολίτης είχε μαζί του τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

About Author