Αλεξανδρίδης στο Big Brother: «Κυκλοφορώ πάντα με μαχαίρι, με έχουν συλλάβει για ξυλοδαρμό» (video)

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από το σόου παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό και πως κυκλοφορεί πάντα με μαχαίρι.

Χαρακτηριστικές είναι και οι κινήσεις που κάνει, μιμούμενος πώς θα προκαλέσει ζημιά με το μαχαίρι του. Κινήσεις που θυμίζουν “επαγγελματία μαχαιροβγάλτη”.

O παίκτης του Big Brother που αποχώρησε χθες από το ριαλίτι, καθώς ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, είχε δώσει μπόλικα δικαιώματα και πριν την προτροπή σε βιασμό και τα μισογυνικά σχόλιά του.

Ο «ψευτονταής» από την Κρήτη στο παρακάτω βίντεο δείχνει να περηφανεύεται στους «συν-ενοίκους» του επειδή συνήθιζε να κυκλοφορεί με μαχαίρι.

Χαρακτηριστικές είναι και οι κινήσεις που κάνει, μιμούμενος πώς θα προκαλέσει ζημιά με το μαχαίρι του με επαγγελματικό τρόπο.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ακόμα βίντεο από το live stream, στο οποίο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ισχυρίστηκε ότι μπήκε μέσα για ξυλοδαρμό.

«Εγώ δεν φοβάμαι έξω. Εγώ φοβάμαι εδώ μέσα, μήπως παραβώ τους κανόνες και θα με διώξουν από το παιχνίδι. Αν μου πει κανένας τίποτα, θα γίνει της που…ας. Θα του βγάλω το λαρύγγι. Θα φύγουμε από εδώ για εγκλεισμό. Πριν έρθω γλίτωσα μια μάχη με ένα στοπ. Δεν θα ήμουν εδώ τώρα… Πάντα κυκλοφορώ με ένα μαχαίρι πάνω μου…», ακούγεται να  λέει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο συγκεκριμένο βίντεο.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε από τον Χρήστο Μακρίδη αν είχε ποτέ προβλήματα με τις Αρχές, απάντησε γνέφοντας καταφατικά.

 

About Author