Μετά από 9 κρούσματα και κατόπιν εορτής έκλεισαν τον ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου

Μετά την κατακραυγή για το γεγονός ότι η υπηρεσία παρέμενε ανοιχτή παρά τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού, σήμερα η υπηρεσία έκλεισε

Με σημαντική καθυστέρηση κατέβασε σήμερα «ρολά» ο ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου όπου τις προηγούμενες ημέρες είχε καταγραφεί μπαράζ κρουσμάτων κορωνοϊού.

Χθες ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε καθώς εννέα πλέον εργαζόμενοι νοσούν από τον ιό. Συγκεκριμένα, μετά τους οκτώ υπαλλήλους, θετική στον ιό βρέθηκε και μία εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά την κατακραυγή για το γεγονός ότι η υπηρεσία παρέμενε ανοιχτή, σήμερα το πρωί όσοι πολίτες έσπευσαν να εξυπηρετηθούν βρήκαν την πόρτα κλειστή.

Από την πλευρά της διευθύντρια της ΠΕΔΥ ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου Γεωργία Παπαδάκη σε επικοινωνία της με το neakriti.gr, ανέφερε ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα συνολικά 12 άτομα που σχετίζονται με την υπηρεσία, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε τεστ και δεν αναμένονται άλλα αποτελέσματα. Είπε επίσης ότι «οι χώροι θα απολυμανθούν στο σύνολο τους σήμερα και αύριο η υπηρεσία θα ανοίξει κανονικά».

About Author