Ασυνείδητοι έβαψαν σκύλο πορτοκαλί με μαύρες ρίγες για να μοιάζει με τίγρη

Οργισμένη είναι μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων στη Μαλαισία που προσφέρει ανταμοιβή για την εύρεση του ανθρώπου που ζωγράφισε έναν αδέσποτο σκύλο πορτοκαλί με μαύρες ρίγες για να μοιάζει με τίγρη.

Όπως αναφέρει το iefimerida, η οργάνωση Persatuan Haiwan Malasia, η Ένωση Ζώων Μαλαισίας, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια έκκληση για πληροφορίες μετά τον εντοπισμό του ζωγραφισμένου σκύλου σε δρόμο.

Ένας εκπρόσωπος της ομάδας έγραψε στο Facebook: «Βοηθήσε το Κέντρο Ζώων Μαλαισίας να προσδιορίσει την τοποθεσία και σε ποιον ανήκει αυτό το ζώο. Μια μυστηριώδης ανταμοιβή περιμένει όσους έχουν πληροφορίες για το συμβάν».

Ο σκύλος φαίνεται στις φωτογραφίες να περπατά κατά μήκος ενός δρόμου, βαμμένος πορτοκαλί με μαύρες ρίγες ώστε να μοιάζει με τίγρη. Μία χρήστης του Facebook, έγραψε: «Το πρόσωπο του σκύλου είναι λυπημένο, είναι τόσο κρίμα» ενώ κάποια άλλη πρόσθεσε: «Ο σκύλος πρέπει να κάνω ένα μπάνιο και να ξυριστεί η γούνα του για να απαλλαγεί από όλες αυτές τις χημικές ουσίες. Συγνώμη σκύλε, θυμήσου ποιος σου το έκανε αυτό».

Bantu Animal Malaysia cari tahu lokasi di mana dan milik siapa?Hadiah misteri menanti kepada pemberi maklumat lengkap…

Gepostet von Persatuan Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Association am Freitag, 28. August 2020

About Author