Σύμβουλος του Ερντογάν: Οι Έλληνες είναι νάνοι – Θα πεθάνουν από πείνα στο Καστελλόριζο

Συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις από Τούρκους αξιωματούχους. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο σύμβουλος Ασφαλείας & Εξωτερικής Πολιτικής του Ερντογάν, Μεσούτ Χακί Κασίν. Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο A Haber είπε ότι οι Έλληνες είναι νάνοι και οι Τούρκοι γίγαντες, ενώ επεσήμανε ότι οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελλόριζο θα πεθάνουν από πείνα καθώς παίρνουν προμήθειες από την Τουρκία.

“Η Ελλάδα πεινά, ο τουρισμός είναι νεκρός, οι Έλληνες είναι ελάχιστοι, νάνοι, ενώ οι Τούρκοι είναι γίγαντες” είναι κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου.

Όπως υπογράμμισε συγκεκριμένα: “Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει στην εποχή μετά την πανδημία του κοροναϊού. Στην Ευρώπη κανείς δεν έχει φράγκο στην τσέπη. Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να βρει αέριο, ενώ εμείς βρήκαμε. Τώρα είμαστε τρεις πόντους μπροστά από την Ελλάδα. Αντίθετα με το Ισραήλ, η Γαλλία δεν ξέρει πώς να πουλήσει τα προϊόντα της. Η Ελλάδα θα αγοράσει 18 μαχητικά αεροσκάφη, εμείς θα αγοράσουμε 200 αεροσκάφη. Πρώτα πρέπει κάποιος να βλέπει ποιος έχει το χρήμα. Η Ελλάδα υποφέρει φοβερά από πείνα. Είμαι στην παράκτια πόλη Νταλαμάν και συνέχεια προσγειώνονται αεροπλάνα. Έχει παντού τουρίστες. Κανείς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τουρισμός. Ούτε οι Τούρκοι πάνε εκεί για ψάρια και ρακί. Η Ελλάδα πεθαίνει από την πείνα. Τους λυπάμαι τους Έλληνες. Οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελλόριζο θα πεθάνουν από την πείνα αν δεν φτάσουν προμήθειες. Κι αυτό γιατί το Καστελλόριζο προμηθεύεται τρόφιμα από την Τουρκία. Η Ελλάδα τα ξέρει όλα αυτά. Παρακολουθώ τα ελληνικά ΜΜΕ που μεταδίδουν ότι η Τουρκία ενισχύει το Πολεμικό Ναυτικό της. Ναι, η Τουρκία θα φτιάξει αεροπλανοφόρο και ελικοφόρο. Επίσης, χθες, ο Πρόεδρος Ερντογάν μας είπε τα ευχάριστα νέα ότι η Τουρκία θα πάει στο Διάστημα. Έτσι, εκτός από την ξηρά και τη θάλασσα οι δυνάμεις μας θα κατακτήσουν και το Διάστημα. Με το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της η Τουρκία θα μπει στις 10 ισχυρότερες οικονομίες στον κόσμο στα επόμενα 15 χρόνια. Η Τουρκία δέχεται απειλές και της απαγορεύουν να έχει πρόσβαση σε λιμάνια. Η Τουρκία όμως εξακολουθεί να κάνει εξαγωγές στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας και Αλβανίας. Η Ελλάδα λέει ότι έχει ένα νησί για νάνους. Σε αυτό το νησί των νάνων λέει ότι θα νικήσει τον γίγαντα Γκιούλιβερ με τους λιλιπούτειους μικροσκοπικούς ανθρώπους. Ο Γκιούλιβερ είναι η Τουρκία και λέει στην Ελλάδα: Είστε νάνοι. Έλληνες σας παρακαλώ ασχοληθείτε με το ψάρεμα τσιπούρας”, δήλωσε ο σύμβουλος Ερντογάν.

About Author