Γαμήλιο πάρτι με 450 καλεσμένους στην Αχαΐα-Συνέλαβαν τον πεθερό

Στην επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ και τη σύλληψη του πεθερού σε γαμήλιο πάρτι προχώρησε η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας το βράδυ του Σαββάτου

Αυτό όταν διαπιστώθηκε πως στο σπίτι του συλληφθέντα βρίσκονταν συνολικά 450 καλεσμένοι, παρά τα ισχύοντα μέτρα για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το tempo24.news, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου εξελισσόταν το γαμήλιο γλέντι μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Εκεί, διαπίστωσαν ότι οι καλεσμένοι είχαν στην κυριολεξία γεμίσει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της κατοικίας χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Ως αποτέλεσμα, βεβαίωσαν τις παραβάσεις και συνέλαβαν τον πεθερό, κινώντας τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, «συνελήφθη, χθες, αργά το βράδυ, στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι είχε διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (γλέντι γάμου) σε οικία, με στερεοφωνικό συγκρότημα χειριζόμενο από DJ (ντιτζέι) αναπαράγοντας μουσική στην υψηλότερη ένταση, ενώ συμμετείχαν και διασκέδαζαν σε αυτή μεγάλος αριθμός ατόμων (περίπου 120 άτομα εντός της οικίας και 300 περιμετρικά αυτής) χωρίς την τήρηση των ελαχίστων αποστάσεων και την χρήση μασκών».

 

 

About Author