Τραγωδία στην Εύβοια: Επτά νεκροί και ένας αγνοoύμενος από τις πλημμύρες

Επτά είναι, πλέον, τα θύματα της φονικής θεομηνίας που έπληξε την Εύβοια, καθώς ακόμη ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή Μπούρτζι, αφού υπάρχει ένας αγνοούμενος.

Σύμφωνα, με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο αριθμός των νεκρών στην Εύβοια ανέρχεται σε επτά, ενώ ακόμη ένας άνθρωπος αγνοείται. Συγκεκριμένα, νεκροί βρέθηκαν ένα βρέφος 8 μηνών και δύο ενήλικες στην περιοχή Πολιτικά, δύο ακόμη στο Μπούρτζι Ευβοίας και ακόμη δυο πολίτες στην περιοχή Αμφιθέα.

Την ίδια στιγμή, περίπου 3.000 σπίτια είναι κατεστραμμένα, ενώ συνεχίζεται η καταγραφή από κλιμάκια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ιδιαίτερα στα Ψαχνά και στα Πολιτικά, το μεγαλύτερο μέρος των σπιτιών έχουν πλημμυρίσει και οι προσπάθειες απεγκλωβισμού συνεχίζονται, μέσα από νερά και λάσπες. Στα Πολιτικά και στα Ψαχνά, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όπως τα χωριά Στενή, Πούρνος, Καμπιά κ.ά. έχουν γίνει τεράστιες ζημιές σε σπίτια και σε υποδομές αλλά και στο οδικό δίκτυο.

About Author