Στεφανίδη: Γιατί επιτρέπεται κόσμος σε συναυλίες και όχι στους αγώνες;

Την ώρα που γίνονται κανονικά, έστω και με περιορισμούς λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, οι αθλητικές διοργανώσεις παραμένουν κλειστές για το ευρύ κοινό.

Την απορία της σχετικά με τη μη παρουσία κόσμου στους αθλητικούς χώρους εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ με ανάρτηση στο twitter αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται η παρουσία κόσμου σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, όχι όμως και στους αγωνιστικούς χώρους.

«Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, στην ανάρτησή της απάντησε και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη προσθέτοντας και την κοσμοσυρροή που παρατηρείται στα μπαρ και τα κλαμπ. Στο σχόλιο της Σάκκαρη συμφώνησε η σημαντικότερη Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών.

About Author