15 Μαρ 2026

Δείτε επίσης

  • Home
  • Life
  • ΠΑΜΑΚ: Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο για τον κινηματογράφο

ΠΑΜΑΚ: Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο για τον κινηματογράφο

Image

NewsEdit
Συντακτική Ομάδα
AnatropiNews

Τον τρόπο με τον οποίο ο ελληνικός κινηματογράφος συνδέεται με άλλους περιφερειακούς κινηματογράφους της νοτιοανατολικής Ευρώπης θα διερευνήσει Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: «Πολιτισμικές Γειτονιές και Συμπαραγωγές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη – 4ο Συνέδριο στο Σύγχρονο Ελληνικό Φιλμικό Πολιτισμό», που θα διεξαχθεί ψηφιακά στην πλατφόρμα Ζουμ, στις 27 και 28 Αυγούστου 2020.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, καθώς και την Ομάδα Μελέτης του Σύγχρονου Ελληνικού Φιλμικού Πολιτισμού.

Για την ψηφιακή παρακολούθηση του συνεδρίου θα υπάρξει ανακοίνωση στον ιστότοπο: https://contemporarygreekfilmcultures4.blogspot.com/.

Πηγή: ΑΠΕ

Δείτε επίσης