Άρχισε το κάστινγκ για το πρίκουελ του Game Of Thrones

Το Casting έχει ξεκινήσει για το πρίκουελ «House Of The Dragon» της σειράς «Game Of Thrones», αποκάλυψε η Entertainment Weekly τη Δευτέρα.

Η νέα εκπομπή της HBO, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, θα απεικονίσει τη βασιλεία της οικογένειας Targaryen στα Επτά Βασίλεια και έχει οριστεί χρονικά 300 χρόνια πριν από την επιτυχημένη σειρά.

Ενώ η εκπομπή έχει ξεκινήσει το cast, επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχουν νεότερα για το ποιος έχει επιλεγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βετεράνοι Ryan Condal και Miguel Sapochnik, που σκηνοθέτησαν το «Battle Of The Bastards», θα είναι στο «τιμόνι» της σειράς.

Αναφέρθηκε επίσης ότι ο τελευταίος θα βρίσκεται πίσω από την καρέκλα του σκηνοθέτη για το πρώτο δοκιμαστικό επεισόδιο, δηλαδή τον «πιλότο», καθώς και επιπλέον επεισόδια, με την HBO να κάνει λόγο για μια σεζόν 10 επεισοδίων.

Ενώ το αρχικό έργο γράφτηκε από τον συγγραφέα του «Game of Thrones» Bryan Cogman, το Deadline ανέφερε τον Σεπτέμβριο ότι πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ανάληψη αυτού του κόσμου, που γράφτηκε από τον Ryan Condal.

Η σειρά θα βασιστεί στο βιβλίο του George R.R. Martin «Fire & Blood», ένα συνοδευτικό βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία του Οίκου Targaryen.

Ο Οίκος Targaryen κυβέρνησε το Westeros για 300 χρόνια.

About Author