Στην ΕΣΗΕΑ έξι διευθυντές εφημερίδων

Συναντήσεις με διευθυντές εφημερίδων πραγματοποιούνται στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Στις αρχές του μήνα είχε γίνει συνάντηση με τους διευθυντές των εφημερίδων «Καθημερινή» Αλέξη Παπαχελά, «Το Βήμα» Αντώνη Καρακούση και «Εφημερίδα των Συντακτών» Νικόλα Βουλέλη. Εκεί συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έντυπα μέσα ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων γα το πως μπορεί να υλοποιηθούν τα μέτρα στήριξης των εφημερίδων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΕΣΗΕΑ και συνάντηση με τους διευθυντές τριών αθλητικών εφημερίδων. Πρόκειται για τους Βασίλη Βέργη (Livesport) Γιώργο Μαζιά (Sportday), Γιάννη Χωριανόπουλο (Sportime).

Συμμετείχαν η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, η α’ αντιπρόεδρος Άρια Αγάτσα και με τηλεδιάσκεψη η β’ αντιπρόεδρος Αγγελική Γυπάκη και το μέλος Γιώργος Βότσκαρης. Τη συνάντηση χαιρέτησε ο πρόεδρος του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού Π. Γερακάρης.

Όπως γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η Άρια Αγάτσα, συζητήθηκαν οι κοινές δράσεις για να δοθεί νέα πνοή στις αθλητικές εφημερίδες. Οι τρεις διευθυντές, πέραν των άλλων, δεσμεύτηκαν να συνδράμουν στην ημερίδα που πρόκειται να διοργανώσει η ΕΣΗΕΑ με κεντρικό θέμα τη δεοντολογία μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πηγή: media.gr

About Author