Αλ. Τσίπρας: Διώκουν όποιον δικαστή τολμά να ερευνά τα σκάνδαλά τους

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του. Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο του τον κ. Τσίπρα περίμεναν κάτοικοι, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην οικονομία, την εργασία και τον τουρισμό από την πανδημία του κοροναϊού.

Σε συνομιλία που είχε ο κ. Τσίπρας με έναν κάτοικο, ο οποίος του έδειχνε πρωτοσέλιδo της Εφημερίδας των Συντακτών με θέμα την ποινική δίωξη στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, ο πρώην πρωθυπουργός, ανέφερε «Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Εδώ έχουμε φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό, σχεδόν πλήρη έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και δικαστικά πραξικοπήματα. Όποιος δικαστής τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την περιοδεία του στα καταστήματα του Αργοστολίου, ενώ το πρόγραμμα του περιλαμβάνει και συνάντηση με τους φορείς του νησιού στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς, καθώς και με τους δημάρχους Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης.

 

 

About Author