Απίστευτες απειλές Κ. Καραγκούνη σε Δ. Αυγέρη

Με την φράση «θα δεις τι θα πάθεις για αυτά που λες» απείλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καραγκούνης την Δώρα Αυγέρη, μετά το τέλος της κοινής τους παρουσίας σε πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ, σύμφωνα με καταγγελία από της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ολοκλήρωση των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής, στην οποία είναι μέλη και οι δύο βουλευτές. Σύμφωνα με ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η απειλή διατυπώθηκε μόλις έκλεισε η συνέντευξή τους. «Θα δεις τι θα πάθεις για αυτά που λες… Δια ζώσης, εκτός αέρα. Για να μην γράφουν οι κασέτες…» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι αναφορές της Δ. Αυγέρη στο δημοσίευμα για τις ενδεχόμενες ποινικές εμπλοκές μελών της Προανακριτικής αλλά και στο δημοσίευμα για τις σχέσεις Δ. Μαρκόπουλου – Κ. Φρουζή φαίνεται ότι προκάλεσαν την αντίδραση του Κ. Καραγκούνη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν στη Βουλή την ενδεχόμενη ποινική εμπλοκή βουλευτών της ΝΔ και μελών της Προανακριτικής σε σοβαρές υποθέσεις.

About Author