ΠΑΟΚ: Διέσυραν τη Δικαιοσύνη – Οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν

Η απόφαση που εξέδωσε το CAS δικαίωσε πανηγυρικά και απόλυτα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επί μήνες διαμαρτυρόταν και κατήγγειλε με κάθε τρόπο μια αδιαφανή και διάτρητη διαδικασία που άρχισε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Δικέφαλος με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει ολομέτωπη επίθεση προς εκείνους που ντρόπιασαν την ελληνική δικαιοσύνη και που παρότρυναν με τις συμπεριφορές και τις αποφάσεις τους τον διασυρμό του ονόματος του συλλόγου, ο οποίος βρέθηκε όμηρος σε μια σκευωρία.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Στην ανακοίνωσή του ο Δικέφαλος κάνει λόγο για τη «γνωμοδότηση ενός οργάνου αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον κουμπάρο του Υφυπουργού Αθλητισμού, τον συνεργάτη του μάρτυρα υπεράσπισης του Ολυμπιακού και “λειτουργών” όπως η κ. Μαρούπα και ο κ. Αρκούδης» που «δεν μπορεί να δεσμεύει μια σειρά τακτικών δικαστών». Παράλληλα, από τον ΠΑΟΚ ζητούν την παραίτηση από τις θέσεις τους και των τακτικών δικαστών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που απέφυγαν να δικάσουν στην ουσία της την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας.

«Η σημερινή απόφαση του CAS είναι μια καταρχήν δικαίωση σε όσα φωνάζουμε σε κάθε τόνο από την αρχή της διαδικασίας. Μια γνωμοδότηση ενός οργάνου αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον κουμπάρο του Υφυπουργού Αθλητισμού, τον συνεργάτη του μάρτυρα υπεράσπισης του Ολυμπιακού και “λειτουργών” όπως η κ. Μαρούπα και ο κ. Αρκούδης, δεν μπορεί να δεσμεύει μια σειρά τακτικών δικαστών.

Όσοι αποφάσισαν περί του αντιθέτου, οι κ.κ.Φιλόπουλος και Βρυώνης, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους, με αυστηρότητα, συνέπεια και νομιμότητα. Αυτά τα στοιχεία που γκρέμισαν εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες και θα πολεμήσουν και τα τελευταία απομεινάρια τους» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

About Author