Κεγκέρογλου για Παπανδρέου – Καστανίδη: Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων είναι ζήτημα

«Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων είναι ζήτημα», σχολιάζει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφορικά με τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη να απέχουν από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

«Η ομόφωνη απόφαση όλων ήταν επί του περιεχομένου, ότι θα διεκδικήσουμε μέσω τροπολογιών αυτές τις αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή. Η απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας ήταν ότι ψηφίζουμε επί της αρχής και μόνο τα άρθρα, με τα οποία συμφωνούμε. Υπάρχει απόφαση. Γι’ αυτό έχουμε συνεδρίαση της Κ.Ο. στις 14:00», σχολίασε ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στον RealFM.

«Θεωρώ ότι η Δημοκρατία λειτουργεί με κανόνες και θεσμούς. Μπορεί να υπάρχουν άλλα ζητήματα που θα εκφραστούν και θα πείσουν γιατί πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στους κανόνες και στους νόμους. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις εφόσον το επιβάλλουν οι συνθήκες. Αυτό λοιπόν θα το δούμε το μεσημέρι αν υπήρχαν. Αυτό δεν είναι ορθό και για τους άλλους συντρόφους, οι οποίοι είχαν μια διαφορετική άποψη, αλλά τηρούν τα συμφωνηθέντα. Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων είναι ζήτημα» πρόσθεσε.

Η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη να απέχουν από την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις διαδηλώσεις προκάλεσε αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ. Η Φώφη Γεννηματά συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για να ληφθούν αποφάσεις.

 

 

About Author