Επιστρέφει η θρυλική σειρά Beavis και Butt-Head

Το Comedy Central ανακοίνωσε πως η κλασική σειρά ‘Beavis and Butt-Head’ θα επιστρέψει φρέσκια κι ανανεωμένη, για 2 ολοκαίνουριες σεζόν και κάτι ακόμα παραπάνω.

Το αμερικάνικο δίκτυο φαίνεται πως θα θέλει να μπει για τα καλά στα νερά του ενήλικου animation, μιας και πρόσφατα ανακοίνωσε την παραγωγή του ‘Jodie’, μιας spin-off σειράς του επίσης καλτ ‘90s animation ‘Daria’.

Η σειρά που σημάδεψε μια γενιά με το επιθετικά εφηβικό χιούμορ της, επιστρέφει για νέα γέλια σε μια εποχή που το αρχικό της κοινό είναι πλέον γονείς νέων εφήβων.

Η σειρά ακολουθούσε δύο έφηβους που λατρεύουν το μέταλ και που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πώς να κάνουν, βασικά, οτιδήποτε άλλο στη ζωή τους. Από το 1993 και για 7 σεζόν η σειρά έκανε αίσθηση από τον αέρα του MTV, σημαδεύοντας μια ολόκληρη ‘90s γενιά με τρόπο ανεξίτηλο. (Το 1996 μάλιστα είχαν και μια κινηματογραφική περιπέτεια, το ‘Beavis and Butt-Head Do America’.)

Η revival σειρά υπόσχεται να μιλήσει τόσο στους παλιούς φανς, αλλά και στα σημερινά παιδιά τους, με τον ορίτζιναλ δημιουργό Μάικ Τζατζ να επιστρέφει και να ανακοινώνει παράλληλα και την πρόθεση να υπάρξουν επιπλέον spin-off σειρές και special επεισόδια χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες. Είναι νωρίς έτσι κι αλλιώς.

About Author