ΜεΡΑ25 για το νόμο για τις διαδηλώσεις: Αντιδημοκρατικό έκτρωμα χουντικής κοπής

Σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, φέρνοντας έτσι σχεδόν το σύνολο της αντιπολίτευσης στην κόντρα με την κυβέρνηση για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Αναλυτικά, ο Μ. Κριθαρίδης τόνισε ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε χθες στη Βουλή ένα αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό έκτρωμα χουντικής κοπής για τον περιορισμό των διαδηλώσεων μέσα από το οποίο προωθεί την ποινικοποίηση των αντιδράσεων στις βάρβαρες πολιτικές της, ενώ συστήνει και διεύθυνση “πρόληψης της βίας” για την καταπολέμηση μεταξύ άλλων και της “ριζοσπαστικοποίησης”, άκουσον άκουσον!

Η ίδια Κυβέρνηση αντιμετώπισε σήμερα με μεγάλης έντασης βία και καταστολή τους υγειονομικούς που τόσο καιρό “χειροκροτούσε”, τους ανθρώπους δηλαδή εκείνους που άφησε χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη να δίνουν την μάχη του κορωνοϊού στην πρώτη γραμμή του αγώνα και τους οποίους έπνιξε σήμερα στο ξύλο και τα χημικά.

Ο αυταρχισμός φυσικά εντείνεται από την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αφού ήδη συμφώνησε σε ένα 5ο μνημόνιο εξαθλίωσης των πολιτών, όμως με αυτά που δρομολογεί ο κ. Χρυσοχοΐδης σε λίγο θα μας ζητάει και πιστοποιητικά φρονημάτων»

About Author