Σάλος για βίντεο με ειδικούς φρουρούς που ζητούν από ΛΟΑΤΚΙ να τους κάνει “επίδειξη”

Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές ειδικούς φρουρούς της ομάδας “ΔΡΑΣΗ”, οι οποίοι βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας και ΛΟΑΤΚΙ, προκάλεσε τη διενέργεια ΕΔΕ, καθώς καταγράφηκε και από τις κάμερες που φέρουν στις στολές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, άνδρες της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” ήταν ακινητοποιημένοι στα Εξάρχεια, πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα. Στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου, όπου ήταν σταθμευμένες οι μηχανές τους, πλησιάζει άτομο ΛΟΑΤΚΙ και τους ρωτά που να αφήσει τις κάρτες της και στη συνέχεια τις τοποθετεί πάνω στα μηχανάκια τους.

Γελώντας, οι άνδρας ζητούν να τους αποκαλύψει τις αναλογίες του σώματός της. Αν και στην αρχή διστάζει επειδή όπως λέει υπάρχουν κάμερες, οι ειδικοί φρουροί την παροτρύνουν λέγοντάς της ότι δεν έχει. Στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί στις κάμερες που βρίσκονται πάνω στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, το άτομο ΛΟΑΤΚΙ σηκώνει το φόρεμα και αποκαλύπτει τα οπίσθια και το εσώρουχό της. Ακολουθούν “πικάντικα” σχόλια και μετά αποχωρεί από το σημείο.

Η διαρροή του εν λόγω βίντεο διάρκειας 42 δευτερολέπτων, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, καθώς οι ίδιοι φέρονται να το έστειλαν σε κάποιους συναδέλφους τους. Η ΕΔΕ σύμφωνα με την εφημερίδα είναι σε εξέλιξη.

About Author