Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη-Παππά, με βαριές εκφράσεις, για τις υποκλοπές Μιωνή

Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παππάς αντιπαρατέθηκαν σε υψηλούς τόνους για τις υποκλοπές Μιωνή στον «τηλεοπτικό αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο Νίκος Παππάς «κάθε φορά δίνει μια διαφορετική θεωρία» για όσα ακούγονται στους διαλόγους. Σχετικά με τον ισχυρισμό Παππά ότι μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο για τον Σάμπυ Μιωνή όταν έλεγε «βγάζουν λεφτά» ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε ότι «αυτά δεν τα πιστεύει ούτε ο γιος μου που είναι έξι ετών. Είναι σχεδόν για το Δελφινάριο» και στη συνέχεια κάλεσε τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει γιατί, όπως ακούγεται στην απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, είπε ότι «θα ζητήσω από τον Παπαγγελόπουλο να μου φέρει την τύπισσα την Τουλουπάκη για να της πω “κορίτσι μου έχεις καταλάβει τι πας να κάνεις;”».

Ακόμη, ο υπουργός Ανάπτυξης κάλεσε τον Νίκο Παππά να εξηγήσει γιατί αναφέρεται στον διάλογο με τον Σάμπυ Μιωνή στην Μαρέβα Γκραμπόφσκι έναν χρόνο πριν να ξεκινήσουν οι επιθέσεις κατά της συζύγου του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. «Είστε σπείρα, δεν ήσασταν κυβέρνηση» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο εδώ

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη: «να ανακαλέσεις τις αθλιότητες, είσαι ελεγχόμενος για τη Νοβάρτις» προσθέτοντας ότι «δεν θα περάσει η προσπάθεια σπίλωσης προσώπων και της παράταξης που εκπροσωπώ».

Σχετικά με όσα ακούγονται για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι υποστήριξε ότι «ο κ. Μιώνης στις παραληρηματικές συζητήσεις που είχαμε περιέφερε την κυρία Μητσοτάκη ως εφόδιο και μετάλλιο για να κάνει τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Για την κυρία Τουλουπάκη υποστήριξε ότι «δεν την έχω δει» και συμπλήρωσε ότι αυτό που ακούγεται να λέει για το πρόσωπό της «το είπα για να διαχειριστώ έναν άνθρωπο που ήταν σε παραλήρημα εκείνη τη στιγμή».

«Η ΝΔ έχει ως αντιπρόεδρο έναν ακροδεξιό ψεύτη και διαστρεβλωτή» είπε ο Νίκος Παππάς συμπληρώνοντας ότι «εγώ δεν έχω επαγγελματικές σχέσεις με τον Μιωνή αλλά ο κ. Παπασταύρου που ήταν το δεξί χέρι του Σαμαρά του μεγάλου κρυπτόμενου που τρέμει τον Παπαγγελόπουλο».

 

About Author