Παπαγγελόπουλος: Δεν έχω πάρει αποστάσεις από Τσίπρα-Παππά

“Δεν έχω πάρει καμία απόσταση από τους Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Παππά” επεσήμανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Συνέχισε λέγοντας στην Αριστερά οι άνθρωποι είναι έντιμοι και δεν πουλάνε τους φίλους τους, όπως κάποιοι άλλοι και προσέθεσε, όπως μεταδίδει το euro2day.gr, πως δεν ισχύουν όσα αναφέρουν “γαλάζιοι” κύκλοι περί αποστάσεων.

Επεσήμανε δε πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς του τηλεφωνούν και όπως είπε συνομιλούν και με τη σύζυγο του και τη ρωτούν αν είναι καλά, θέλοντας να δείξει ότι τον στηρίζουν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Νίκος Παππάς βγαίνουν πιο ισχυροί “μετά από το τελευταίο τέχνασμα”.

Προσέθεσε δε πως εξακολουθεί να εκτιμά τόσο τον Αλ. Τσίπρα όσο και τον Ν. Παππά, καθώς οι έντιμοι άνθρωποι δεν χαλάνε τις σχέσεις τους.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Βαγγέλης Ιωαννίδης διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την ηχογραφημένη συνομιλία του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, μετά την αποστολή του φακέλου της υπόθεσης από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Στόχος της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν στην υπόθεση προκύπτει το ενδεχόμενο για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

About Author