ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Αντί να ζητά τη διαγραφή Παππά ας τον συμπεριλάβει στο κατηγορητήριο

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα που ζήτησε την διαγραφή Παππά εξαπολύει η Κουμουνδούρου ενώ φαίνεται να υιοθετεί τη στάση «όλα στο φως» πετώντας το γάντι στη ΝΔ την οποία καλεί αντί να ζητά διαγραφές να συμπεριλάβει τον Νίκο Παππά στον κατηγορητήριο της Προανακριτικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, με την ανακοίνωση αυτή ο ίδιος ο Νίκος Παππάς θέτει εαυτόν στη διάθεση της Επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα προτείναμε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που φέρνει στη Βουλή παράνομες ηχογραφήσεις και τις ερμηνεύει κατά το δοκούν, όταν μιλά για «παρακράτος» και ζητά διαγραφές, να είναι λίγο πιο προσεκτικός.

Ειδικά όταν το πανελλήνιο πλέον γνωρίζει πως ο ίδιος καλύπτεται από τον κ. Μητσοτάκη, αν και φέρει όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες, για την εν κρυπτώ χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα ανύπαρκτων ΜΜΕ, τη λίστα των οποίων αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα.

Σε ό,τι δε αφορά την ουσία, αντί η ΝΔ να ζητά τη διαγραφή του κ. Παππά, αφού κόπτεται τόσο πολύ, ας διευρύνει η ίδια το κατηγορητήριο και ας τον συμπεριλάβει».

About Author