Σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Προσπάθεια “στοχοποίησης” της Άννας Ελεφάντη

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο άρχισαν να κυκλοφορούν δήθεν “αθώα” δημοσιεύματα για την ηθοποιό Άννα Ελεφάντη, η οποία ήταν πρωταγωνίστρια στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια Πέτσα και την άρνηση της κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ.

Μάλιστα κάποιοι αναφέρονται και στην ανάρτηση της στο twitter στην οποία η κ. Ελεφάντη δημοσιοποιεί την δημοσκόπηση της AV που δείχνει ότι το 84% συμφωνεί με το εν λόγω σποτ, και το μήνυμα που εκπέμπει το οποίο ασφαλώς και δεν είναι συλλήβδην κατά των δημοσιογράφων όπως κάποιοι εναγωνίως προσπαθούν αν πείσουν τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες.

Ασφαλώς για κάποιους “υποψιασμένους” των social media μόνο τυχαίες δεν είναι αυτές οι αναφορές καθώς εύκολα κάποιος μπορεί να αποτελέσει στόχο για τα “τρολ”, όταν μάλιστα το εν λόγω σποτ έχει ενοχλήσει σφόδρα την κυβερνητική πλειοψηφία.

Ανάλογη… προσπάθεια είχε καταγραφεί και τον Φεβρουάριο όταν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δημοσιοποιήσει 7 βίντεο αποδόμησης της διακυβέρνησης της ΝΔ, με την ίδια πρωταγωνίστρια.

Τότε είχε πέσει στο κενό, ενώ και τούτη τη φορά φαίνεται πολύ δύσκολο για κάποιους να στήσουν… καμπάνια στοχοποίησης, καθώς και το εν λόγω σποτ έχει όντως μεγάλη απήχηση στην κοινή γνώμη.

Το μόνο που κερδίζουν είναι να… πέφτουν ακόμη περισσότερο στα μάτια των πολιτών και να επιβεβαιώνουν με αυτόν τον τρόπο, την ουσία της καμπάνιας του σποτ.

About Author