Ραγδαίες εξελίξεις: Η Γ. Παπαδάκου προσφεύγει στη δικαιοσύνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό μετά την απόφαση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής ότι δεν μπορούν να κληθούν ως ύποπτα μη πολιτικά πρόσωπα.

Μετά την πολιτική θύελλα αλλά και τις έντονες επικρίσεις, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου με ανακοίνωσή της εκφράζει την πρόθεσή της να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον όσων τις τελευταίες ημέρες διαπόμπευσαν το όνομα της μεθοδεύοντας εν γνώσει τους την κλήση της ως ύποπτης και όχι ως μάρτυρα στην προανακριτική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Η απόφαση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής δικαιώνει το αίτημά μου , μέσω του συνηγόρου μου Δημ. Τσοβόλα ότι δεν  είναι δυνατή  η κλήση μου ως ύποπτης  από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Η επί ημέρες διαπόμπευσή μου, όμως ως «ύποπτης» για την δήθεν σκευωρία των δυο μεγάλων  σκανδάλων της Νοβάρτις και της λίστας Λαγκάρντ από εκείνους που εν γνώσει  τους μεθόδευσαν την κλήση μου ως ύποπτης και όχι ως μάρτυρα ,παραβιάζει τα δικαιώματά μου και θα κριθεί από τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια!

Τους καλώ για άλλη μιά φορά να με καλέσουν ως μάρτυρα για να πω την αλήθεια! Αν δεν την φοβούνται να κληθώ για τους φέρω τα έγγραφα , που έχω στη διάθεσή μου σε βάρος των συκοφαντών μου! Τα έγγραφα , που  πρόσφατα παρέλαβα νομίμως από τη δικογραφία της Βουλής μου αποκάλυψαν , πάντως, ότι εκείνοι που μεθόδευσαν την κλήση μου ως «ύποπτης» ήθελαν να πετύχουν εκτός από το ξέπλυμα των σκανδάλων της Νοβάρτις και της λίστας Λαγκάρντ και το ξέπλυμα του σκανδάλου της πώλησης των ακινήτων της Εθνικής (ΠΑΝΓΑΙΑ)…Η δημοσιογραφική έρευνα όμως συνεχίζεται!”

About Author