Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας για δεύτερη μέρα

Μεγάλη είναι και σήμερα η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για τον “Μεγάλο Περίπατο” του Δήμου Αθηναίων.

Κλειστή είναι η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από τον Πύργο Αθηνών προς το Χίλτον λόγω πορείας εργαζομένων στη δημόσια υγεία. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Μαβίλη και θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, δύσκολη είναι η μέρα και για τους οδηγούς των νοτίων προαστίων, καθώς ένα τροχαίο στην παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου δημιούργησε μεγάλη κίνηση.

Αναλυτικότερα: Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην Βασιλίσσης Σοφίας, κυρίως στην κάθοδο, από το ύψος της Πλατείας Μαβίλης έως και την Πλατεία Συντάγματος, ενώ προβλήματα υπάρχουν στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Στην οδό Αρδηττού, από το ύψος του Καλλιμάρμαρου έως και την Αθανασίου Διάκου, παρατηρούνται προβλήματα, ενώ έντονη κίνηση υπάρχει και στην οδό Καλλιρόης.

Έντονη κίνηση υπάρχει και στην Βασιλίσσης Αμαλίας, αλλά και στην οδό Πανεπιστημίου – από την Πλατεία Συντάγματος μέχρι και τα Προπύλαια – καθώς οι λωρίδες που είναι διαθέσιμες για τα ΙΧ και τα λεωφορεία είναι πλέον δύο, και οι υπόλοιπες έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο.

Παράλληλα, μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στα ρεύματα της Εθνικής Οδού, από τη Μεταμόρφωση έως και το Αιγάλεω, αλλά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το Παλαιό Φάληρο μέχρι και τη Μαρίνα Αλίμου.

About Author