Κ. Νοτοπούλου: Με φιέστες και “ατομική ευθύνη” δεν ανακάμπτει ο Τουρισμός

Έντονη κριτική άσκησε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός στη Σαντορίνη, για την επαεκκίνηση του Τουρισμού.

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι “ο ελληνικός Τουρισμός δεν είναι φόντο στην πρωθυπουργική εκδήλωση” και καταλόγησε στην κυβέρνηση ότι δεν έχει πάρει μέτρα ουσιαστικής στήριξης του ελληνικού τουρισμού και θωράκισης του απέναντι στο ενδεχόμενο αύξησης των κρουσμάτων εξαιτίας της εισόδου τουριστών στη χώρα.

Αναλυτικά, η κα. Νοτοπούλου δήλωσε:

Η ασφαλής επανεκκίνηση του Τουρισμού είναι αναγκαία. Προϋποθέτει θωράκιση του ΕΣΥ, αυξημένη επιχειρησιακή, οργανωτική και λειτουργική ετοιμότητα και πραγματική στήριξη του κλάδου, επιχειρήσεων και εργαζομένων.
Ο ελληνικός τουρισμός δεν είναι φόντο στην εκδήλωση του πρωθυπουργού!
Είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που «φλερτάρουν» με λουκέτο, είναι οι εργαζόμενοι που γίνονται άνεργοι, είναι οι τοπικές κοινωνίες που μαραζώνουν και οι τοπικές οικονομίες που μπαίνουν σε ύφεση, είναι η προώθηση και η προβολή της χώρας που έγινε δωράκι στη Marketing Greece, είναι το ελληνικό τουριστικό προϊόν που θα έπρεπε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, αλλά υποφέρει από τα λάθη και τις παλινωδίες της κυβέρνησης!
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιδίδεται σε φιέστες αντί να εργαστεί για να σώσει τον ελληνικό τουρισμό. Με «ατομική ευθύνη» θα ανακάμψει ο ελληνικός τουρισμός;
Η Ν.Δ. αποδεικνύει καθημερινά πως έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

About Author