Τέλος η αγωνία: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Τέλος η αγωνία για την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι, το οποίο εξαφανίστηκε στην περιοχή της Κάτω Τούμπας το μεσημέρι της Πέμπτης (11/6) την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο προκαλώντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, εντοπίστηκε.

Η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη εντοπίστηκε συγκεκριμένα σε πρατήριο καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη στην Καλαμαριά, ενώ ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς της.

Αναλυτικότερα, όπως γράφει το libre.gr:

Ειδικότερα, η μικρή εντοπίστηκε σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη λίγο πριν τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου.

Η αστυνομία παρέλαβε τη 10χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του grtimes.gr.

Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η μητέρα της μικρής, σε κατάθεσή της στις Αρχές την Παρασκευή, δήλωσε πως «υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της».

Όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοίταξαν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί». Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».

Την 10χρονη, σύμφωνα με την μητέρα, δεν την είχε πλησιάσει ποτέ κανείς όταν γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι και ήταν πάντα χαμογελαστή μόλις επέστρεφε.

About Author