Περιπλέκεται το μυστήριο με τη 10χρονη Μαρκέλλα – “Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ” λέει ο αδελφός

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαρκέλλας, η οποία βρέθηκε ζωντανή το πρωί του Σαββάτου.

Οι πρώτοι άνθρωποι που μίλησαν με το κοριτσάκι αναφέρουν πως «δεν είχε την αίσθηση του χρόνου». Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τσέπη της βρέθηκαν 30 ευρώ, χρήματα που φέρεται να έδωσε στο παιδί η γυναίκα που την κρατούσε με χειροπέδες.

Η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ όλα δείχνουν πως πρόκειται για απαγωγή, με τους δράστες να κάνουν πίσω, πιθανότατα από την έκταση που πήρε η υπόθεση τα τελευταία 24ωρα.

«Είμαστε όλοι ύποπτοι»

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω», δήλωσε ο αδερφός της Χρήστος. Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του. «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται η κατάθεση του συμμαθητή της 10χρονης που την συνόδευε κατά την επιστροφή της από το σχολείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος μάλιστα και είχε δηλώσει πως είχε δει μία κοκκινομάλλα γυναίκα να φωνάζει την Μαρκέλλα και να της λέει «Έλα να σου δώσω κάτι για την μαμα».

Πάντως το κορίτσι δεν φέρει κάποια εμφανή σημάδια ή ενδείξεις κακοποίησης, ενώ εξετάζεται από παιδοψυχολόγο για να διαπιστωθεί που ακριβώς την μετέφερε η άγνωστη γυναίκα και τι συνέβη εκεί.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες  ως εξαιρετικά σοβαρή χαρακτηρίζεται η υπόθεση της αρπαγής ή της εξαφάνισης.

About Author