Σάλος με το σάιτ του Φουρθιώτη

Ο σάλος με την χρηματοδότηση των site του Μένιου Φουρθιώτη (και όχι μόνο) προκάλεσε την “έκρηξη” των χρηστών του twitter αλλά και το κλείσιμο, το μεσημέρι της Πέμπτη, του ίδιου του ιστότοπου ή τουλάχιστον μίας από τις διευθύνσεις του. Πρόκειται για το protieidisi το οποίο ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει ειδήσεις, όμως προφανώς μέσα στον πανικό για να επιβεβαιώσει την λειτουργία του άρχισε να ανεβάζει ειδήσεις (copy paste ασφαλώς) σε ημερομηνίες που δεν είχαν κάν δημοσιευτεί.

Τελικά οι υπεύθυνοι (;) εγκατέλειψαν την μάταιη προσπάθεια να το παρουσιάσουν ως ενεργό όλο αυτό το διάστημα, όταν μέχρι προχθές είχε μόνο δύο (2) δημοσιεύσεις και έκλεισαν μία από τις διευθύνσεις του ενώ παραμένουν ενεργές δύο άλλες. Πράγμα που από μόνο του δείχνει ότι το θέμα έχει διαστάσεις μεγάλου οικονομικού και πολιτικού σκανδάλου όπου όσοι ενέχονται σε αυτό σπεύδουν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, πράγμα όμως αδύνατον στο διαδίκτυο.

Το site είναι δηλωμένο το domain protieidisi.com. Αν κανείς επισκεφτεί το εν λόγω domain γίνεται αυτόματα redirect στο protieidisinews.blogspot.com. Δηλαδή το domain που είναι δηλωμένο στην επίσημη λίστα που έδωσε στο πλαίσιο της υποτιθέμενης “διαφάνειας” της κυβέρνησης δεν υπάρχει!

Επιπλέον, έχει σπουδαία σημασία το ότι είναι πρόκειται για απλό blogspot και όχι για ένα site. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το documentonews.gr με τον Μένιο Φουρθιώτη μας απάντησε ότι το συγκεκριμένο blogspost είναι του Party Fm. Δηλαδή του ραδιοφωνικού σταθμού συμφερόντων του.

Ετσι το protieidisi.blogspot.com δεν λειτουργεί:

Ενώ συνεχίζει να υπάρχει το protieidisi.com:

Δείγματα όμως την προσπάθειας να παρουσιαστεί ως ενεργό έχουν μείνει στα social media:

About Author