Οι Massive Attack μας δίνουν ραντεβού σ’ ένα χρόνο

Το σχήμα που άλλαξε το πρόσωπο της σύγχρονης μουσικής μας επισκέπτεται ξανά μετά από πολλά χρόνια και εμφανίζεται στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Οι Massive Attack ξεκίνησαν στις αρχές των nineties από το Μπρίστολ, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά διάφορες ποπ εκφάνσεις και αναδιαρθρώνοντας φόρμες σε τέτοιο βαθμό που δημιούργησαν τον εντελώς δικό τους ηχητικό κόσμο μέσα από διαλεκτικές συνδέσεις ειδών όπως η electronica, το χιπ χοπ, ο ηχητικός πειραματισμός, το sampling, το dub ή ακόμα και το post-punk, δημιουργώντας αυτό που ονομάστηκε trip hop. Oι Massive Attack, με πέντε μόνο – αλλά κλασικά – άλμπουμ στην πορεία τους, και με εκπληκτικά σόου, όπως το περυσινό που γιόρταζε την 20ετία του αριστουργήματός τους, «Mezzanine», βρίσκονται πάντα αμετακίνητοι στην κορυφή.

 

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Η προπώληση συνεχίζεται προς 50 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 125 ευρώ.

 

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr/www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

About Author