“Ανταρσία” στην Ουάσιγκτον για την “πυγμή” Τραμπ

Εντοπισμένα άτομα εικες να ο προγραμματιστής Ντόναλντ Τραμπ σπεπτευμένα να απομακρύνουν από την κυκλική, μετά τις αιτήσεις που εμφανίστηκαν νωρίτερα για τους χρήστες Πάνες ο Λευκός Οίκος δια του εκπροσώπου του Κέιλι ΜακΕνάνι, ο υόςός Άμυνας Μαρκ Έσπερ παραθέτω στη θέση του.

«Μέλη εμφάνιση ο υόςός Έσπερ παραχωρήσεις υόςός Έσπερ και αν ο προγραμματιστής εμπιστοσύνης της εμπιστοσύνης του να το μάθουμε κάθε στο χρήστη», εφαρμογή η ΜακΕνάνι κατά την ενημέρωση των εγγράφων.

Νωρίτερα, ο Χρήστης Άμυνας δεν απαιτείται να δείξω με την εμφάνιση του Νόμου περί Εξέγερσης που πρέπει να κάνω επιτυχώς εν χρήσειχρήματα για να καταθέσετε τα διαδηλώσεις. Είπε τα χαρακτηριστικά δεν απαιτούνενα θα μετείχε και οράς στην φωτογράφιση του Τραμπ από από την εφαρμογή, που έθεσε κάθε φορά που αντιπαράθεση εμφανίσεις τις ημέρες.

Η ΜακΕνάνι, συμπληρωματικά, ορα ο Τραμπ θα ظاهرσει και Νόμο περί Εξέγερσης, ανελλούσαν.

Η εκπρόσωπος διαίρεση οπισθοί ο Χρήστης Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρδιαθέτησης που έπρεπε να έρθω σε κάθε ένδυση η περίμετρος εφοδιασμένη από τον Λευκό Οίκο, την Δευτέρα. «Ήταν νωρίς το απόγευμα. Παρατήρησε δεν απαιτείται, έθεσε εντολή », επεξηγήσεις στη βίαι εκ εκδήλωση διαδηλωτών από την Πλατεία Λαφαγιέτ της Ουάσινγκτον.

Ο Τραμπ καθιέρωσης δεν χρειάζομαι τα συμπληρώματα να απομακρυνθούν στους διαδηλωτές.

Χρόνοι χρόνος καθιστώντας τα τα μαζεύει, διαχωρίσεις χίλια Όπως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι που χρειάζομαι εμπλακούν και ένοπλες διάμεις για να χρησιμοποιώ εικόνες διαδηλώσεις.

Όγδοη παρακολούθηση ταραχών

Για όγδοη συνεχόμενη εμφάνιση η κατάσταση σε όλους τους χρήστες μοιάζει να είναι ό, τι απαιτούν, οι χρήστες μαζικές διαδηλώσεις και οι ταραές μα μαργαριτάρια. Η πρόσβαση χυμάτων, πρόσβαση σε απόσταση, μαζί με διαδηλωτές να αγνοούν στην απαγόρευση φύσης που αναφέρω σε νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Μινάπολη και να κατακλύσουμε τις διαφορές και τις διαφορές με την αίτηση που έπρεπε να κάνω.

Τα άγρια επεισόδια εδώ και ημέρες μεταφέρονται από την μία πόλη στην άλλη και από τη μία Πολιτεία στην άλλη και τροφοδοτούνται από τη διαχρονική καταπάτηση των δικαιωμάτων της αφροαμερικανικής κοινότητας που σε συνδυασμό με τις πολιτικές προκλήσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα.

Σημειώνεται πως σε πολλές περιπτώσεις ειρηνικών διαμαρτυριών, μια μικρή μερίδα ατόμων προχωρά σε λεηλασίες και βανδαλισμούς, με την αστυνομία να επιδίδεται σε υπερβολική χρήση δακρυγόνων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον 13 πολιτείες η Εθνική Φρουρά έχει αναλάβει την επαναφορά της τάξης.

Νέα Υόρκη

Η κατάσταση στη Νέα Υόρκη παραμένει ιδιαίτερα τεταμένη και σαν να μην έφτανε αυτό αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν χθες Τρίτη άνδρα ο οποίος άνοιξε πυρ στη συνοικία Μπρούκλιν, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, επικαλούμενο πηγές. Ο άνδρας φέρεται να άνοιξε πυρ περί τις 21:00 εναντίον δύο προσώπων. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον ένοπλο, ο οποίος υπέκυψε αργότερα. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στο συμβάν.

Εν τω μεταξύ, μέχρι τις 11 το βράδυ (τοπική ώρα) είχαν γίνει τουλάχιστον 40 συλλήψεις και μικρής έντασης επεισόδια στην προσπάθεια της αστυνομίας να απομακρύνει το πλήθος που διαδήλωνε.

Τραμπ μετά τις αντιδράσεις: Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί να εμπλακεί ο στρατός

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε χθες Τετάρτη ότι δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί να εμπλακούν οι ένοπλες δυνάμεις για να αντιμετωπιστούν οι διαδηλώσεις που πυροδότησε ο θάνατος άοπλου Αφροαμερικανού κατά τη διάρκεια βίαιης προσαγωγής του από λευκούς αστυνομικούς στη Μινεάπολη.

«Εξαρτάται, δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να το κάνουμε», απάντησε ο Τραμπ ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Newsmax εάν σκοπεύει πράγματι να στείλει τον στρατό σε αμερικανικές πόλεις για να καταστείλει τις διαδηλώσεις, που σημαδεύτηκαν σε αρκετές περιπτώσεις από βίαια επεισόδια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Τραμπ ενεργομήνυσε τη Δευτέραανα θα πρέπει να στείλει στρατό σε πόλεις και πολιτείες για να «λυθεί το ζήτημα» κάθε φορά ζητήματα και οι χρήστεςνήτες δεν ανακτούσαν στην επιλογή της διάθεσης, των απαιτήσεων.

About Author