Εκτός βασιλικής οικογένειας ο πρίγκιπας Άντριου λόγω του κυκλώματος παιδοφιλίας του Έπσταϊν

Στον δρόμο που χάραξαν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle φαίνεται να βαδίζει και ο γιος της βασίλισσας, πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ αποσύρεται από την βασιλική οικογένεια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα των The Sunday Times, ο αδερφός του πρίγκιπα Κάρολου και δούκας της Υόρκης, δεν πρόκειται να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα – όπως πολλοί περίμεναν.

Όπως υπενθυμίζει το must, ο ίδιος είχε αποσυρθεί τον Νοέμβριο του 2019, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξή του στο BBC κατά την οποία μίλησε για τη «φιλία» που τον συνέδεε με τον Τζέφρι Έπσταιν… και την σχέση του -την οποία αρνήθηκε- με την τότε 17χρονη Virginia Roberts.

Ανταποκριτής των Sunday Times τόνισε πως «Ο πρίγκιπας ήλπιζε ότι η αλλαγή της “κατάστασής” του θα ήταν προσωρινή, αλλά αυτές οι ελπίδες του έχουν εξαφανιστεί», ενώ από πλευράς της «η βασιλική οικογένεια δε σχεδιάζει να επανεξετάσει “την θέση του”».

Η «hacktivist ομάδα» Anonymous απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd και απειλεί και την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τους «Anonymous», αν η κυβέρνηση Τραμπ δεν είναι σε θέση να αποδόσει δικαιοσύνη, τότε εκείνοι θα αναλάβουν δράση και θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.
Λίγες ώρες μετά το βίντεο των Anonymous στο διαδίκτυο, ακτιβιστές στον κυβερνοχώρο αποκάλυψαν λίστα με τα ονόματα γνωστών προσωπικοτήτων τα οποία οι ακτιβιστές συνδέουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με το δίκτυο εμπορίας και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων του Jeffrey Epstein, όπου μεταξύ τους ξεχωρίζουν ονόματα όπως των Ivanka και Ivana Trump, Naomi Campbell, Chris Evans (παρουσιαστής του BBC, και όχι ο ηθοποιός), Mick Jagger και Will Smith, Tony Blair, Michael Bloomberg, ένας δικηγόρος με το Michael Jackson αλλά και άλλους.
Η λίστα με τα εκατοντάδες ονόματα ανέβηκε μέσω ενός αρχείου στα social media με το όνομα «Το μικρό μαύρο βιβλίο του Jeffrey Epstein» και σε αυτό εκτίθενται τα ονόματα όλων εκείνων που παρακολούθησαν τα πάρτι που διοργάνωνε ο Jeffrey Epstein ή τα ονόματα εκείνων που τον βοηθούσαν να «στρατολογήσει» τα παιδιά.
Υπενθυμίζεται ότι η στενή σχέση του Jeffrey Epstein με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει αποδειχθεί και ότι ο επιχειρηματίας αυτοκτόνησε στη φυλακή όπου βρισκόταν αναμένοντας τη δίκη του για για εμπορία ανθρώπων και για συνωμοσία με στόχο τη διακίνηση.

Πηγή: must, protothema

About Author