Με ένα τραγούδι απαντάει ο Αλκίνοος στον Μπέο για το νερό των Σταγιατών

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με το συγκρότημα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου και τα παιδιά του χωριού Σταγιάτες.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε προ ημερών ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο ενάντια στα μέλη της Επιτροπής Πολιτών Βόλου αλλά και στον τραγουδοποιό Αλκίνοο Ιωαννίδη, που στήριξε δημόσια τον αγώνα τους με την παρουσία του αλλά και με δηλώσεις του στο tvxs.gr.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι Σταγιάτες που αγωνίζονται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού τους,  αλλά και στην χλωρίωση του νερού της πηγής τους, Κρύα Βρύση, είναι ούτε λίγο ούτε πολύ τσαμπατζήδες, αφού κατά τα λεγόμενά του δεν έχουν πληρώσει ποτέ για το νερό. «Είναι 40 – 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες, που έχουν μάθει να κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο». Ο Αχ. Μπέος δήλωσε ότι θα προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου απέναντι σε αυτούς που όπως λέει «λειτουργούν αυθαίρετα  και δεν τους ελέγχει κανένας».

Το υβρεολόγιο του δημάρχου δεν εξαίρεσε ούτε τον γνωστό τραγουδοποιό Αλκίνοο Ιωαννίδη, ενώ δεν έχασε ευκαιρία να πει πως αγνοεί το έργο του, θεωρώντας προφανώς ότι, υποβιβάζοντας τον ως καλλιτέχνη, τον υποβιβάζει και ως πολίτη: «… έχουν κι έναν μαλάκα εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης. Επάγγελμα τραγουδιστής λέει. τι τραγουδάει δεν ξέρουμε, αλλά είναι αρνητική νότα» .

About Author