Το Real Group καταδίκασε τις αναφορές Γεωργίου για “στημένη” επίθεση σε Μπογδάνο- Θα κινηθεί νομικά ο βουλευτής

Νομικά εναντίον του δημοσιογράφου θα κινηθεί ο βουλευτής της ΝΔ – Καταδικάζει την “αδιανόητη” άποψη του Γεωργίου ο όμιλος Real

Οι αναφορές του Γιώργου Γεωργίου στην επίθεση με τραυματισμό που είχε δεχθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή. Ο παραγωγός του Real fm αποκάλεσε “στημένη” την επίθεση και ανάγκασε τον Όμιλο του Real Group να πάρει σαφείς αποστάσεις και να τις καταδικάσει.

Η ανακοίνωση του ομίλου Real

Ο όμιλος Real διαφωνεί και θεωρεί απαράδεκτες και προσβλητικές τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο Βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ το 2012 αυτοτραυματίστηκε εσκεμμένα και δεν δέχθηκε επίθεση.
Οι μαρτυρίες αυτοπτών και αστυνομικών που επενέβησαν για να γλιτώσουν τον κο Μπογδάνο από τα χειρότερα το βράδυ της 9/5/2012, οι παραδοχές του αναρχικού χώρου σχετικά με το περιστατικό στη σελίδα indymedia, το ρεπορτάζ, όπως και οι διαγνώσεις του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου είχε διακομιστεί, καθιστούν εκ των πραγμάτων αδιανόητη την ούτως ή άλλως αστήρικτη άποψη που ο κος Γεωργίου εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής του.
Σε επικοινωνία του με τον όμιλο Real, ο κος Μπογδάνος δηλωσε πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό εναντίον του Γ.Γεωργίου. Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τη λύπη μας για τους ψευδείς ισχυρισμούς που ατυχώς και αντιδεοντολογικά ακούστηκαν απο την συχνότητά μας.

About Author