Παύλος Παυλίδης και Σαβίνα Γιαννάτου συνεχίζουν τα διαδικτυακά #snfccAtHome

Οι συναυλίες που μεταδίδονται ζωντανά από το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» καλά κρατούν και αυτήν εβδομάδα. Θέση παίρνουν οι Παύλος Παυλίδης και Σαβίνα Γιαννάτου (Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Μαΐου αντίστοιχα), μαζί με το απαραίτητο προσωπικό για την εξασφάλιση της συναυλίας, η οποία είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσω livestream από την ιστοσελίδα και το facebook του Κέντρου Πολιτισμού. Οι συναυλίες του #snfccAtHome: music πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία κοινού.

Ο Παύλος Παυλίδης θα εκπέμψει ζωντανά από τα Νότια Μονοπάτια (ώρα εμφάνισης 9μ.μ.) με ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τη συγκεκριμένη συναυλία, που διαμορφώθηκε μέσα στην περίοδο της καραντίνας. Από τα χιλιοτραγουδισμένα χρόνια των «Ξύλινων Σπαθιών» μέχρι και τα πιο πρόσφατα σόλο κομμάτια του (όπως το «Απέναντι» του 2019), θα ακολουθήσουμε απ’ άκρη σ’ άκρη την πορεία ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής, εναλλακτικής ροκ σκηνής.

Το επόμενο βράδυ, επίσης στις 9μ.μ., η Σαβίνα Γιαννάτου θα συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά συναυλιών στο Φάρο του Κέντρο Πολιτισμού, συνοδεία του τζαζ πιανίστα Σπύρου Μάνεση, που είδαμε μερικές εβδομάδες νωρίτερα και με τη Δήμητρα Γαλάνη. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια έχει γίνει γνωστή για τα αυτοσχεδιαστικά στοιχεία με τα οποία μπολιάζει τόσο τη τζαζ όσο και τη world μουσική και καταφέρνει κάθε φορά να παραδίδει ανατριχιαστικές ερμηνείες με την κρυστάλλινη φωνή της.

About Author