“Καμπανάκι” Μόσιαλου για αναζωπύρωση της πανδημίας

Καμπανάκι κινδύνου κρούει ο Ηλίας Μόσιαλος, προειδοποιώντας για ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της πανδημίας, εάν δεν τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κοροναϊό, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη μόλυνση δεκάδων ατόμων σε λειτουργία Βαπτιστών, στη Φρανκφούρτη και σε όσους δεν πίστευαν τις εκκλήσεις και προειδοποιήσεις των ειδικών.

“Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας”, σχολίασε ο Ηλίας Μόσιαλος, αναρτώντας κείμενο της DW, που γράφει: “Η απάντηση στο ερώτημα πώς μολύνθηκαν 107 και πλέον άτομα σε λειτουργία Βαπτιστών στη Φρανκφούρτη ενώ τηρήθηκαν, όπως αρχικά ισχυρίστηκαν όλα τα μέτρα: κατά τη διάρκεια της λειτουργίας οι πιστοί τραγούδησαν και δεν φορούσαν και μάσκες. Στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας”.

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας.

Gepostet von Ηλίας Μόσιαλος am Dienstag, 26. Mai 2020

About Author