Κλοπ: Επιστροφή στις προπονήσεις, σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο

“Σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο”, ένιωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, χθες πρώτη ημέρα της επιστροφής στις προπονήσεις, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν πρόκειται να βάλει κανενός τη ζωή σε κίνδυνο.

«Ξύπνησα ακόμη νωρίτερα από το συνηθισμένο και μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν η πρώτη μου μέρα», δήλωσε ο Κλοπ στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ. «Ένιωσα σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο. Για μένα ήταν πριν από 46 χρόνια, αλλά πρέπει να ήταν παρόμοιο», πρόσθεσε.

Η Premier League, που έχει τεθεί σε αναστoλή από τις 13 Μαρτίου, να ξαναρχίσει τον Ιούνιο, ενώ απομένουν 92 αγώνες. «Είπα πριν από την προπόνηση: είστε εδώ με τη δική σας θέληση. Συνήθως όταν υπογράφεις συμβόλαιο πρέπει να παίζεις όποτε θέλω, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, αν δεν νιώθεις ασφαλής, τότε δεν χρειάζεται να είσαι εδώ. Δεν θα τιμωρήσω κανέναν. Η απόφαση είναι δική τους και την σέβομαι απόλυτα. Δε θα έβαζα ποτέ κανέναν σε κίνδυνο. Ναι, μας αρέσει το ποδόσφαιρο και είναι δουλειά μας, αλλά δεν είναι πιο σημαντικό από τη ζωή μας  ή τη ζωή των άλλων», τόνισε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, μιλώντας στο Sky Sports.

Πηγή: ΑΠΕ

About Author