Βουλευτής δεν ήξερε ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό και άρχισε τα “γαλλικά”: Θα την σκίσω, τα έκανε σκ@τ@!”

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πολιτικός ξεχνά ότι το μικρόφωνο του είναι ανοιχτό και ακούγονται πράγματα που σίγουρα ο ίδιος δεν θα ήθελε να βγουν στη φόρα.

Αυτό ακριβώς έπαθε και η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν μια από τους ψηφολέκτες στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία που έγινε στη βουλή για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό της, η βουλευτής το σήκωσε και άρχισε να μιλάει. Όμως, δεν είχε καταλάβει ότι το μικρόφωνο μπροστά της ήταν ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ακουστούν στην τηλεόραση σχεδόν όλα όσα έλεγε στο τηλέφωνο. “Κάνουν πρότυπο την Πλάκα . Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω για είμαι ψηφολέκτης” είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Οπως κατάλαβαν όλοι το θέμα που συζητούσε αφορούσε τις αλλαγές στην Παιδεία με ό,τι αυτό σημαίνει για το πρόσωπο που “τα έχει κάνει σκ@τ@”…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νάντια Γιαννακόπουλου, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι αναφερόταν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας για τα Πειραματικά και συγκεκριμένα για το Μαράσλειο.

“Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο”, είπε.

Πηγή: Enikos.gr

About Author