Τεράστια ουρά στο κατάστημα της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας

Ουρά 500 ατόμων περίπου, σχηματίστηκε από νωρίς το πρωί στο κατάστημα της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας.  Η είσοδος στο κτίριο γίνεται ανά δέκα άτομα. Τα μέτρα και οι αποστάσεις δεν τηρούνται σε όλο το μήκος της ουράς, ωστόσο οι περισσότεροι φορούν μάσκες.

Για τη μεγάλη ουρά και το συνωστισμό που παρατηρείται έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ μίλησε στην ΕΡΤ, η Σοφία Δήμτσα, διευθύντρια εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας. Η εκπρόσωπος της ΔΕΗ τόνισε ότι υπάλληλοι της ΔΕΗ καταγράφουν τα στοιχεία των πελατών και τους ενημερώνουν ότι μπορούν να πάνε στο σπίτι τους και να τακτοποιήσουν το θέμα τους και από τηλεφώνου, πέραν του διαδικτύου.

Προσέθεσε, επίσης, ότι «για 3-4 μέρες δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος για την ηλεκτροδότηση. Για να γίνει αποκοπή το ιστορικό του πελάτη μελετάται. Το ρεύμα κόβεται στους κακοπληρωτές. Το σύστημα της ΔΕΗ έχει τη δυνατότητα να το βλέπει αυτό.» Η διευθύντρια επικοινωνίας της ΔΕΗ τόνισε ότι στα καταστήματα πρέπει να σπεύδουν μόνο όσοι πληρώνουν αποκλειστικά με μετρητά.

«Από Μ. Πέμπτη έχουμε ανακοινώσει ότι όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές πληρωμές ότι μπορούν να πληρώσουν και τηλεφωνικά με τον αριθμό της cash card χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας», είπε η Σοφία Δήμτσα.

 

About Author