“Χρυσό βατόμουρο” σεξιστικού σεναρίου στο βίντεο “Μένουμε Ασφαλείς” στο YouTube – Αποσύρεται άρον-άρον από τη ΓΓΠΠ

Αν ήταν ταινία του Χόλιγουντ θα είχε εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα “Χρυσό Βατόμουρο”, αυτό του χειρότερου σεναρίου.

Ενα σενάριο που αποπνέει “αντρική σχολή” του αίσχιστου είδους με το “κυρίαρχο σερνικό” να δέχεται τηλεφώνημα από το “χαζοχαρούμενο θηλυκό” που “δεν έχει αίσθηση του κινδύνου” και θέλει να τον παρασύρει “να πάνε πλατεία”. Το “κυρίαρχο σερνικό” διηγείται στο κοινό-“αντροπαρέα” του το διάλογο που είχε από το τηλέφωνο ξεφτιλίζοντας με σκέρτσα και μιμήσεις τη “φιλεναδούλα” του και το πως “την έβαλε στη θέση της”.

Ο μύθος του Αδάμ και της Εύας που θέλει να τον παρασύρει να φάει το μήλο της αμαρτίας μεταφέρεται στο σήμερα όπου η γυναίκα-τσαχλοκούδουνο θέλει να παρασύρει τον φίλο της να πάνε να… κολλήσουν κοροναϊό.

Το ποιος φωστήρας της Πολιτικής Προστασίας εμπνεύστηκε αυτό το σεξιστικό σενάριο για να αποτρέψει τους νέους να πάνε στις πλατείες μετά τα περιστατικά της Αγίας Παρασκευής και της Κυψέλης είναι άγνωστο.

Το κοινό όμως έδειξε με τον πιο εκκωφαντικό και απερίφραστο τρόπο τη δυσαρέσκειά του. Η ετυμηγορία μέσα στο ίδιο το YouTube είναι κυριολεκτικά συντριπτική: 149 Likes και 3.300 Don’t Likes! Μόνο τα γιαούρτια και οι λεμονόκουπες έλειπαν…

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε το πρωί της Κυριακής η απόσυρσή του!

 

 

About Author