Λούλης: «Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο»

Μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» απάντησε ο Χρήστος Λούλης στην κριτική που δέχτηκε για το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που αποσύρθηκε.

«Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Νωρίτερα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε ανακοινώσει την απόσυρση του εν λόγω σποτ.

“Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά” ανέφερε χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Τι είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς

«Το Α’ σποτάκι της ΓΓΠΠ προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η εντύπωση αυτή, όσο και αν αδικεί τις προθέσεις της Πολιτικής Προστασίας, δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύραμε».

Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφορικά με την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας να αποσύρει το βίντεο με τον Χρήστο Λούλη και να το αντικαταστήσει με ένα νέο, στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι η Κατερίνα Λέχου.

«Ο στόχος της καμπάνιας της ΓΓΠΠ ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί τον σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το νέο σποτ», συμπληρώνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος ευχαριστεί προσωπικά τους δύο ηθοποιούς.»

«Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά», αναφέρει μεταξύ άλλων.

About Author