Νέο video από την επίθεση των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ στην Κυψέλη

Νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου 9/5, ομάδες των ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ επενέβησαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης.

Αφού πρώτα έσβησαν τα φώτα της πλατείας, προχώρησαν απρόκλητα σε έφοδο, ασκώντας ακραία βία σε νέους και νέες που καθόντουσαν στην πλατεία. Η έφοδος ακολουθήθηκε από ξύλο στα στενά και αναίτιες προσαγωγές, όπως αναφέρει το ΣΠΟΥΤΝΙΚ- Sputnik Magazine

Μάλιστα σε σχόλιο του το ΣΠΟΥΤΝΙΚ- Sputnik Magazine, αναφέρει: Είναι φανερό πια πως η κυβέρνηση αυτή αντιμετωπίζει την υγειονομική κρίση ως ευκαιρία ώστε να μπολιάσει το κοινωνικό σύνολο με μια ακροδεξιά κανονικότητα.

Μία κανονικότητα η οποία θα χωρά μόνο αυτούς και αυτές που θα υπακούουν στα πρότυπά που τους υποδεικνύοντα.

Επίθεση των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ στην Κυψέλη

Εξάρχεια, Κυψέλη, Αγία ΠαρασκευήΌλες οι πλατείες της Κυβέρνησης εχθροί Νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου 9/5, ομάδες των ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ επενέβησαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης.Αφού πρώτα έσβησαν τα φώτα της πλατείας, προχώρησαν απρόκλητα σε έφοδο, ασκώντας ακραία βία σε νέους και νέες που καθόντουσαν στην πλατεία. Η έφοδος ακολουθήθηκε από ξύλο στα στενά και αναίτιες προσαγωγές.Είναι φανερό πια πως η κυβέρνηση αυτή αντιμετωπίζει την υγειονομική κρίση ως ευκαιρία ώστε να μπολιάσει το κοινωνικό σύνολο με μια ακροδεξιά κανονικότητα. Μία κανονικότητα η οποία θα χωρά μόνο αυτούς και αυτές που θα υπακούουν στα πρότυπά που τους υποδεικνύοντα.

Gepostet von ΣΠΟΥΤΝΙΚ- Sputnik Magazine am Samstag, 9. Mai 2020

About Author