Σύγκρουση Πέτσα- Χαρίτση για τη… “σωτηρία της ψυχής” και τον συνωστισμό στο Μαξίμου

Νέα μετωπική για την “αυθόρμητη” συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου παρουσία δεκάδων θεατών και φωτορεπόρτερ, χωρίς μέτρα προστασίας για την πανδημία. Την ώρα που συνεχίζονται οι αντιδράσεις με την παραδοχή της κ. Πρωτοψάλτη ότι η στάση της κινητής συναυλίας στο Μαξίμου έγινε κατόπιν αιτήματος του ίδιου του πρωθυπουργού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ούτε λίγο ούτε πολύ πώς όλα ήταν τυχαία προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση.

Η νέα εξέλιξη μετά τις πρώτες αντιδράσεις από το γεγονός του συνωστισμού παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαξίμου ήρθε με τη δήλωση της Αλκηστις Πρωτοψάλτη ότι υπήρξε αίτημα του ίδιου του πρωθυπουργού.

Η Πρωτοψάλτη “καρφώνει” Μητσοτάκη: Zήτησε να περάσουμε από το Μαξίμου (vid)

Παρά ταύτα το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση του ALPHA επέμεινε ότι όλα έγιναν αυθόρμητα και ότι όλοι (κόσμος και φωτορεπορτέρ) βρέθηκαν τυχία εκεί και για σύντομο χρονικό διάστημα.

Πέτσας για συνωστισμό σε Μαξίμου: Τυχαία βρέθηκαν εκεί και ο κόσμος και οι φωτορεπόρτερ (vid)

Σφοδρή αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας επεσήμανε μεταξύ άλλων πώς ο ανεύθυνος κ. Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες,.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αναφορικά με τη συναυλία-“έκπληξη” μπροστά από το Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα έκανε χειρότερα: έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η προσέλευση του κόσμου και των φωτορεπόρτερς που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το συμβάν ήταν αυθόρμητη.

Ο ανεύθυνος κ. Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες, που έχουν επιδείξει παροιμιώδη σύνεση και υπευθυνότητα, για μια συμπεριφορά που σε οποιονδήποτε άλλο θα είχε κοστίσει την άμεση επέμβαση των αστυνομικών αρχών και την κατακραυγή των μέσων ενημέρωσης.

Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Το ίδιο και η σοβαρότητα για έναν πρωθυπουργό.

Διαβάστε όλες τις πτυχές του θέματος στο libre.gr

About Author