Γεωργιάδης για voucher των 600 ευρώ λίγες ώρες πριν την απόσυρσή τους: «Ο Τσίπρας με βλέπει και πηγαίνει στην ταράτσα»

Λίγες ώρες πριν την κατάργηση του voucher των 600 ευρώ, μετά τον σάλο που ξέσπασε για το μεγάλο σκάνδαλο, ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυε σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Εφης Αχτσιόγλου και εφημερίδων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην ΕΡΤ την Τετάρτη στις 9 π.μ. αλλά και από το OpenTV εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ στο «στόχαστρο» του κ. Γεωργιάδη βρέθηκε και ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης. «Δεν θα ανεχθώ να μας κουνάει το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΥΓΗ, ο Βαξεβάνης και η Εφημερίδα των Συντακτών… Αν θέλει να βγει κάποιος από αυτούς μαζί μου στην τηλεόραση και θα φύγουν στην ταράτσα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η λύση με τα voucher επελέγη επειδή υπήρχαν κονδύλια διαθέσιμα στο ΕΣΠΑ και πρόσθεσε ότι η λίστα των ΚΕΚ είναι η ίδια με αυτή που ήταν εγκεκριμένη και επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Δίνω χρόνο στην κ. Αχτσιόγλου να βγει στην τηλεόραση και περιμένω, η λίστα των ΚΕΚ που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών είναι ίδια με αυτά που είχε εγκρίνει η κα Αχτσιόγλου», υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.
Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός είπε:

«Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; Ο Τσίπρας με βλέπει και πηγαίνει στην ταράτσα».

Λίγες ώρες μετά κάποιοι άλλοι πηδούσαν, πολιτικά, από την ταράτσα!

About Author