Φρίκη στην Ουκρανία: 41χρονος μετά από πάρτι με αλκοόλ, τεμάχισε και δείπνησε μαγειρεύοντας τα… πόδια της φίλης του

Πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης μιας 50χρονης γυναίκας κρυβόταν ένα φρικιαστικό έγκλημα στην Ουκρανία.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι αναζητούσαν την άτυχη γυναίκα, διαπίστωσαν πως την είχε δολοφονήσει ο 41χρονος φίλος της, ο οποιός στη συνέχεια την τεμάχισε και έφαγε τα πόδια της επειδή… πείνασε, όπως ο ίδιος κυνικά δήλωσε! Ο Αλεξάντερ, όπως είναι το όνομα του 41χρονου, φέρεται, μάλιστα, να εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που έκαναν έφοδο στο σπίτι του να απολαμβάνει το ανατριχιαστικό «δείπνο» του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 41χρονος και η 50χρονη έκαναν πάρτι με αλκοόλ στις 13 Απριλίου όταν ξαφνικά ο Αλεξάντερ πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε το λαιμό της άτυχης γυναίκας.

Στη συνέχεια ο 41χρονος έκοψε τα πόδια της 50χρονης και πέταξε την υπόλοιπη σορό σε μια συστάδα δέντρων σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του μια μια οικογένεια να τα ανακαλύπτει σοκαρισμένη μια ημέρα αργότερα.

Όπως μετέδωσαν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ο 41χρονος είπε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι «μαγείρεψα τα πόδια της και τα έφαγα γιατί πείνασα».

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη με τον 41χρονο να βρίσκεται αντιμέτωπος με πολυετή ποινή κάθειρξης για την αποτρόπαια πράξη του.

About Author