Η δήμαρχος Κερκυραίων (της Ν.Δ) ανέβαζε μηνύματα με το #Μενουμε_Σπίτι και μετά πήγε στην εκκλησία!

«Να μείνουμε σπίτι» ήταν το μήνυμα της Δημάρχου Κερκυραίων και Διαποντίων, Μερόπης Υδραίου, η οποία παρά τις εκκλήσεις της, ήταν αυτή που παρευρέθηκε στην Θεία λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή σε Ιερό Ναό της Κέρκυρας.

Νέες αποκαλύψεις από την λειτουργία στην Κέρκυρα – Παρόντες “γαλάζιοι” αυτοδιοικητικοί και ο Μητροπολίτης Παξών (vid)

Μάλιστα, η λειτουργία μεταδόθηκε ζωντανά από τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με συνέπεια όλοι όσοι συντονίστηκαν να γίνουν μάρτυρες των όσων συνέβαιναν.

Η κυρία Υδραίου πάντως, είχε πρωταγωνιστήσει σε σποτάκι, στο οποίο τόνιζε την αναγκαιότητα να μείνουν οι πάντες στα σπίτια τους.

Πάντως το ζήτημα εγείρει και πολιτικό ζήτημα για τη ΝΔ καθώς η κ. Υδραίου φαίνεται να αγνοεί πλήρως τις απαγορεύσεις που πάντως ζητάει να τηρηθούν από τους υπόλοιπους πολίτες.

Την ίδια ώρα, κοινή δικογραφία κατά του Μητροπολίτη Κέρκυρας Παξών και Διαποντίων Νήσων καθώς κατά της Δημάρχου Κέρκυρας Μερόπης Υδραίου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνού, σχημάτισε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας Δ. Λαμπρίδης.

Όπως δήλωσε το βράδυ της Κυριακής θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία που προβλέπεται για κάθε πολίτη τόσο για τον Μητροπολίτη, όσο και για τους αιρετούς που ήταν παρόντες κατά τη λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος. Το αυτόφωρο λήγει απόψε (Μ.Δευτέρα).

About Author