Ο κοροναϊός «χτύπησε» την Χαλκιδική – Ενας νεκρός

Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης άφησε ο 42χρονος από τη Χαλκιδική, ο οποίος νόσησε από τον κοροναϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα από την Κυριακή 29 Μαρτίου, αφού προηγήθηκε νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, όταν προσήλθε με συμπτώματα του ιού.

Το κρούσμα επιβεβαιώθηκε έπειτα από τη διενέργεια δύο ειδικών τέστ, γεγονός που οδήγησε στη διακομιδή του στο ΑΧΕΠΑ, το οποίο αποτελεί Κέντρο Αναφοράς COVID-19.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος αποτελεί το πρώτο θύμα του κοροναϊού στη Χαλκιδική.

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα έναν φίλο και συγχωριανό μου, μα πάνω από όλα έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Όσοι τον ξέραμε, θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό του. Πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη με τον κοροναϊό αποδείχθηκε άνιση.

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν θα μας επιτρέψουν να τον αποχαιρετήσουμε, όπως θα του έπρεπε. Στο τελευταίο του ταξίδι θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι, καθώς το διάστημα που έπρεπε να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έληξε και είναι καλά στην υγεία τους.

Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του», αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.

About Author