Έκρηξη αντισημιτισμού στη Γερμανία: Οι ακροδεξιοί εκμεταλλεύονται το φόβο και παρουσιάζουν τον κοροναϊό σαν εβραϊκό δημιούργημα

Για άλλη μια φορά η ιστορία δείχνει το ίδιο πράγμα. Όποτε υπάρχει κρίση, όποτε υπάρχει φόβος για κάτι οι νεοναζί και οι ακροδεξιοί το εκμεταλλεύονται για να βγάλουν το βρώμικο μίσος τους για τους Εβραίους.
Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η Γερμανία, με μελανή ιστορία στο θέμα αυτό.

Σε πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτή την κωμωδία αναδεικνύεται ένας Γερμανός και φανατικός αντισημίτης ο οποίος έχει ποτίσει το μίσος του στα μυαλά του κόσμου που πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός είναι δημιούργημα των εβραίων για να εξολοθρεύσουν τον κόσμο.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Φέλιξ Κλάιν, είπε πως «Τις τελευταίες εβδομάδες, οι ριζοσπάστες της δεξιάς (ακροδεξιοί) προσπάθησαν όλο και περισσότερο να επιταχύνουν την κρίση του κοροναϊού για τους δικούς τους σκοπούς»

Και ο κόσμος που όποτε ακούει για θεωρίες συνωμοσίας καταπίνει αμάσητο το σανό δίνει βάση σε όσα του λέει ο κάθε ημιμαθής. Πάντως σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά τον αντίστοιχο μήνα Μάρτιο, σύμφωνα με την αστυνομία, τα εγκλήματα αντισημιτισμού στη Γερμανία παρουσιάζουν μια αύξηση της τάξης του 20%.

About Author